E-mail doorsturen ZONDER hosting pakket Print

• 0

LET OP: Dit artikel is alleen van toepassing indien u voor deze domeinnaam geen hostingpakket heeft

Om uw e-mail door te sturen naar een ander e-mail adres kunt u de volgende procedure gebruiken:

Stap 1A: Let op dat u geen hostingpakket gekoppeld heeft aan de domeinnaam
             (indien dit wel het geval is kunt u via het hostingpakket inloggen en een forward instellen)
Stap 1B: Let op dat u onze dns servers gebruikt.

Stap 2: Log in op uw account via https://kp.walswebhosting.nl/login

Stap 3: Selecteer "Mijn Domeinnamen"

Stap 4: Selecteer de gewenste domeinnaam

Stap 5: Selecteer aan de linker zijde "Domein Forwards"

Stap 6: Selecteer "E-mail Doorsturen"

Stap 7: Vul de gewenste doorstuurlinks in en druk op de groene "Opslaan" icoontje.

Stap 8: Op uw mail adres ontvangt u een verificatie link, deze dient bevestigd te worden. Check ook uw spam folder.

Het is aan te raden dit goed te testen door een paar test e-mails te sturen.