E-mail doorsturen MET hosting pakket Print

• 0

LET OP: Dit artikel is alleen van toepassing indien u voor deze domeinnaam ook een hostingpakket heeft

Stap 1:

Inloggen op DirectAdmin, kijk op het volgende artikel hoe dit kan: Inloggen op DirectAdmin

Stap 2:
Mail forwarder instellen

In DirectAdmin, klik in de menubalk op 'Forwarders' onder E-mail Beheer. Klik daarna op Fowarder E-mail adres aanmaken. In dit scherm kunt u de forwarder instellen.

- In de eerste balk vul je het E-mail adres in waarvan je de E-mails wilt doorsturen, deze is dus altijd gekoppeld aan uw domein.
- In de balk eronder vult u het E-mail adres waarnaartoe u de E-mails wilt versturen. Dit kan een intern E-mail adres zijn of een extern adres.
- Klik vervolgens op toevoegen en aanmaken. U kunt hier meerdere forwarders instellen. Voeg alle emailadressen toe waarnaartoe u de mails wilt sturen.

Uw ingestelde forwarders testen
We raden aan de zojuist ingestelde forwarders te testen. U kunt dit doen door E-mails te sturen naar het adres waarvan u de forwarders hebt ingesteld en te checken of deze op de juiste plek aankomen.