Zoeken

Duurzame/groene hosting
Scherpste prijzen
In 3 stappen geregeld
99,99% uptime
Snelle, persoonlijke klantenservice
VPS hosting voor websites en webshops

VPS hosting voor websites en webshops

Bij Wals Webhosting heb je keuze uit 3 scherp geprijsde webhostingpakketten (shared hosting). Je kunt voor het hosten van je website of webshop ook kiezen voor VPS (Virtual Private Server) hosting. Je hebt dan geen kosten voor en zorgen over een eigen server bij jou op locatie. En anders dan bij webhosting deel je de server niet met andere gebruikers waardoor je maximaal profiteert van de rekenkracht, opslag en het geheugen van de server.

Extra snelheid, zekerheid en continuïteit

Een VPS is aan te raden als je bijvoorbeeld een grote/zware website met veel plaatjes, video en/of vele functionaliteiten hebt. Als je een uitgebreide webshop hebt is VPS hosting eveneens een prima keuze. Met VPS hosting kies je voor extra snelheid, zekerheid en continuïteit. Valt jouw server onverhoopt uit? Geen probleem. Een andere server neemt zijn taken dan automatisch en volledig onmerkbaar over. Met onze innovatieve VPS-oplossing staat je server in een volledig beveiligde omgeving, beheren wij jouw server 24/7 en wordt je volledig ontzorgd wat betreft snelheid, uptime, beveiliging en updates. Wij bieden VPS-oplossingen van klein tot groot: vanaf 1 Core tot multi-core, een enkele JBOD of in RAID, hierbij een eigen dedicated IP-adres, keuze uit SSD en HDD.

Meer weten over de mogelijkheden, voordelen en kosten van onze VPS-oplossing?

Datacenter in Amsterdam: uiterst duurzaam en veilig

Ons datacenter in Amsterdam voert als geen ander bedrijf een uiterst milieubewust beleid. Er wordt 100% groene stroom gebruikt en het datacenter is volledig klimaatneutraal. Wereldwijd is veel geïnvesteerd in windmolenparken en zonnecentrales en het datacenter is actief lid van milieu-organisaties waaronder Renewable Energy Buyers Alliance en Future of Internet Power. Daarnaast is het datacenter continu bezig met innovatieve plannen voor het verminderen van stroomverbruik en een zo slim mogelijk hergebruik van restwarmte. In samenwerking met de gemeente Haarlem worden onder meer nieuwe koeltechnieken en andere innovaties bekeken en ontwikkeld.

Wals Webhosting heeft bewust gekozen voor een in Nederland gevestigd datacenter dat volledig eigendom is van een Nederlands bedrijf. Want hierdoor is alle data lokaal beschikbaar en wordt alle data uitstekend juridisch beschermd, zowel door de Nederlandse als de Europese wetgeving. Doordat het datacenter gevestigd is in Nederland zijn we bovendien niet afhankelijk van tijdsverschillen. Bij een onverhoopte calamiteit kunnen we bijzonder snel schakelen.