Zoeken

Duurzame/groene hosting
Scherpste prijzen
In 3 stappen geregeld
99,99% uptime
Snelle, persoonlijke klantenservice
Wals Webhosting: milieubewust, scherp geprijsd en klantvriendelijk

Wals Webhosting: milieubewust, scherp geprijsd en klantvriendelijk

Er zijn overstelpend veel hostingpartijen. Om het hardst schreeuwen ze dat ze de beste zijn. Of ze stunten met tijdelijke actieprijzen die te mooi zijn om waar te zijn en die na een jaar ongemerkt overgaan in een fors hoger tarief. Daar doen wij bewust niet aan mee.

Met Wals Webhosting, opgericht in 2009, kies je voor duurzame/groene hosting bij een partner die als geen ander al jarenlang het milieu spaart en actief werkt aan groene energie-oplossingen. Onze prijzen zijn heel scherp en blijven dat ook. Je bent bij ons verzekerd van een snelle en persoonlijke serviceverlening door een team van ervaren specialisten. We zijn uitstekend bereikbaar, zowel via een handig ticketsysteem als ons centrale telefoon-telefoonnummer: 035 – 200 30 31. Bovendien heb je bij ons de zekerheid van een ongekend snelle uptime: maar liefst 99,99%!

Uiterst duurzaam en veilig

Als geen andere hostingpartij voeren we een uiterst milieubewust beleid. We gebruiken 100% groene stroom en zijn volledig klimaatneutraal. Het datacenter waar we onze eigen serverracks hebben geïnstalleerd heeft wereldwijd veel geïnvesteerd in windmolenparken en zonnecentrales en is actief lid van vooruitstrevende milieu-organisaties waaronder Renewable Energy Buyers Alliance en Future of Internet Power.

Daarnaast is ons datacenter continu bezig met innovatieve plannen voor het verminderen van stroomverbruik en een zo slim mogelijk hergebruik van restwarmte. Ons datacenter is gevestigd in Nederland en is volledig Nederlands eigendom. Hierdoor is alle data lokaal beschikbaar en is alle data uitstekend juridisch beschermd, zowel door de Nederlandse als de Europese wetgeving. We zijn bovendien niet afhankelijk van tijdsverschillen. Bij een onverhoopte calamiteit kunnen we hierdoor bijzonder snel schakelen.