Zoeken

Duurzame/groene hosting
Scherpste prijzen
In 3 stappen geregeld
99,99% uptime
Snelle, persoonlijke klantenservice
Stap 3: Kies voor WordPress, Magento, PrestaShop, Joomla of Drupal

Stap 3: Kies voor WordPress, Magento, PrestaShop, Joomla of Drupal

Het is slim om voor je website open source software zoals WordPress, Magento, PrestaShop Joomla of Drupal te gebruiken. Want met deze krachtige gratis software creëer je je eigen website na stap 1 (kiezen en registreren domeinnaam) en stap 2 (kiezen webhostingpakket) met slechts 1 klik. Je website of webshop hoeft daarna alleen nog maar gevuld te worden met content (tekst en foto’s).

WordPress

Maar liefst 39% van alle websites ter wereld is gebaseerd op WordPress CMS. Er maken meer bloggers, kleine bedrijven maar ook Fortune 500-bedrijven gebruik van WordPress-software dan bij alle andere opties bij elkaar. Sluit je aan bij de miljoenen mensen die gebruikmaken van de uiterst gebruiksvriendelijke WordPress Content Management-software.

Magento

Magento is het e-commerce-platform van de bekende softwarefabrikant Adobe. Magento Open Source is de gratis, in PHP geschreven open source-versie. Vele bedrijven, met name MKB-ondernemers kiezen voor deze solide en flexibele software.

Joomla

Joomla is een award-winning content management systeem (CMS) waarmee je websites, webshops en andere krachtige applicaties kunt maken.

Drupal

De krachtige open source software Drupal is bijzonder flexibel, biedt vele designmogelijkheden en heeft een grote schaalbaarheid. Dit Content Management System (CMS) is ideaal voor een uitgebreide website en voor multi-sites waarbij er meerdere websites aan elkaar gekoppeld zijn.

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste open source Content Management System (CMS)? Bel of mail.