Verhuizen Joomla website Print

• 0

U kunt gemakkelijk een Joomla website naar ons verhuizen.

Stap 1
Hiervoor kunt u het beste de Akeeba backup plugin installeren op uw huidige site.

Stap 2
Vervolgens de backup naar uw computer lokaal downloaden.

Stap 3
Op de akeeba website kunt u Kickstart downloaden.

Stap 4
Pak de bestanden uit en kopiëer de 2 bestanden naar de root (httpsdocs) van de website in via 'File Manager' in het hostingpakket

Stap 5
Kopiëer de andere bestanden van de backup ook naar de root folder via FTP.

Stap 6
Ga naar uw domein/kickstart.php
Indien u een error 503 krijgt dient u het htaccess file te verwijderen

Stap 7
Volg de stappen voor het terugzetten van uw website, maak databases en gebruikers aan. Indien u een error 500 krijgt, dient u .htaccess bestand te wijzigen met .bak

Stap 8
Wijzig het .htaccess.bak bestand weer in .htaccess
Het kan zijn dat er error 500 foutmeldingen zijn, u kunt hiervoor de volgende aanpassing maken in het .htaccess bestand maken: # Options FollowSymLinks

Stap 9
Hierna zou uw website weer functioneel moeten zijn, Gefeliciteerd!