Verhuizen WordPress website Print

• 0

U kunt gemakkelijk een WordPress website naar ons verhuizen.

Stap 1
Hiervoor kunt u het beste de All-in-One WP Migration plugin installeren op uw huidige site.

Stap 2
Vervolgens de backup te maken (via de export knop in de zojuist geïnstalleerde plugin) en deze naar uw computer lokaal downloaden.

Stap 3
Log in op ons portaal en log in op de DirectAdmin pagina.
In Directadmin navigeer naar "Extra Programma's" en dan naar "Installatron Applications Installer"
Installeer "Wordpress"

Stap 4
Log in op de wordpress login pagina.
Installeer ook hier de All-in-one WP migration Plugin

Stap 5
Importeer in de WP Migration Pluging de eerder gemaakte backup en doorlop de stappen op het scherm

Stap 6
Hierna zou uw website weer functioneel moeten zijn, Gefeliciteerd!