Zoeken

Duurzame/groene hosting
Scherpste prijzen
In 3 stappen geregeld
99,99% uptime
Snelle, persoonlijke klantenservice

Waarom verwerkt Wals Webhosting jouw persoonlijke gegevens?

Wals Webhosting verwerkt je gegevens alleen als we daar een reden voor hebben. Dit omvat het leveren van klantondersteuning aan jou of aan je domeinserviceprovider, het delen met registeraanbieders die de gegevens nodig hebben om de gevraagde dienst te leveren en het escrowen van gegevens met een gerenommeerde data escrow-agent die wederzijds is goedgekeurd door Wals Webhosting en ICANN. Wij verwerken ook jouw persoonlijke gegevens om de contactgegevens van het domein in onze Tiered Access-registratiemap (“gated Whois”) op te nemen.

Houd er rekening mee dat als een Whois-privacybescherming is ingeschakeld voor je domein(en), Wals Webhosting je persoonlijke gegevens niet zal weergeven in onze Tiered Access-registratiemap of je persoonlijke gegevens zal delen met de registrar van die domeinnaam. In plaats daarvan zullen de gegevens van de plaatshouder van de privacyservice worden gebruikt zolang de privacyservice is ingeschakeld voor jouw domein(en).

Meer informatie over hoe je gegevens worden opgeslagen en gedeeld

Gegevens die Wals Webhosting in het kader van ons servicecontract van je nodig heeft, worden voor de duur van het contract en tien jaar na afloop van het contract opgeslagen. Optionele gegevens die Wals Webhosting alleen met jouw toestemming gebruikt, worden voor dezelfde periode bewaard, tenzij je jouw toestemming intrekt. Wanneer de toestemming wordt ingetrokken, begint het wisproces onmiddellijk en kan het tot 60 dagen duren voordat het is voltooid.

Wals Webhosting kan worden gevraagd om jouw persoonlijke gegevens te delen met een derde partij die een legitieme wettelijke reden heeft om toegang te krijgen tot die gegevens. Wij zullen ons best doen om je te informeren wanneer een derde partij jouw gegevens opvraagt of inroept maar dit is wellicht niet altijd mogelijk. We verzamelen geen specifieke gegevens van je zodat deze kunnen worden gedeeld. Dit geldt alleen voor gegevens die we al hebben verzameld om je te voorzien van domeinregistratie en gerelateerde diensten.

Wals Webhosting slaat persoonlijke gegevens op in Canada, de Verenigde Staten en de Europese Unie, afhankelijk van de producten en diensten je van ons hebt.