SSL certificaat - Let's Encrypt Print

• 0

Hoe maak ik een SSL certificaat aan via Let's Encrypt?

Dit kunt u gemakkelijk doen door de volgende stappen te doorlopen:

1) Login op uw Wals Webhosting account LOGIN
2) Ga naar "Diensten" en dan "Mijn Services"
3) Scroll naar uw webhosting pakket en klik aan de rechterzijkant op "Beheren"
4) Scroll naar beneden en klik op "Login bij DirectAdmin"
5) Klik op "Account beheer"
6) Klik op "SSL Certificaten"
7) Klik op "Krijg automatisch certificaat van ACME Provider"
8) Selecteer "Let's Encrypt"
9) Zet een vinkje voor "Forceer SSL met https omleiding" en druk op opslaan (grijze knop)
10) Selecteer de gewenste domeinnaam en subdomeinnamen die u wilt beveiligen
11) Druk op de groene opslaan knop. Uw certificaat wordt nu aangemaakt en binnen enkele minuten zal uw domein beveiligt zijn.